MOTOSPORTSCHOOL NEWS SEASON LAUNCH

Beste Circuitfanaten.

Na lang wachten kunnen we nog eens een positieve boodschap brengen!! De langverwachte seizoenstart is een feit!

We starten nu volgende week vrijdag 15 mei op het nieuwe asfalt in Zolder.
Gezien de corona maatregelen zijn er wel enkele wijzigen waarvan deze de belangrijkste zijn:

  • Geen cursussen in de maand mei – hier starten we in juni mee
  • 1 rijder + 1 begeleider worden toegelaten
  • Geen kamperen mogelijk op het domein
  • Social distancing en de nodige hygiëne maatregelen in acht nemen
  • Max 2 motoren per pitbox

Onze eerste dag volgende week vrijdag is volzet. De rijders die gereserveerd hadden zijn al verwittigd. Deze dag laten we namelijk als test maar 35 klanten het circuit op. Er zal ook een groep licentiehouders komen. Inschrijvingen komen dit weekend hiervoor online.

Rijders die hebben ingeschreven maar nog niet hadden betaald komen op de reservelijst terecht. Wij verwittigen indien er plaats vrij komt.

De volgende circuitdagen in mei waarvoor je je kan inschrijven zijn :

  • Zaterdag 23/5
  • Maandag 25/5
  • Donderdag 28/5 (open uitlaten)
  • Zaterdag 30/5

Let wel, tijdige betaling is meer dan ooit belangrijk. Gezien er controle aan de ingang van het circuit zal gebeuren, zal je betaling dus tijdig binnen moeten zijn. Inschrijvingen ter plaatse is voorlopig ONMOGELIJK. Enkel rijders die ingeschreven zijn en betaald hebben zijn verzekerd van toegang tot het domein. Indien u niet over de nodige documenten beschikt zal u de toegang worden geweigerd !

Rijders die een cursus hadden geboekt worden op de hoogte gebracht via aparte mailing.

We zijn nu in volle versnelling bezig om onze briefings en bevestigingsbrieven aan te passen. Hou er dus steeds rekening mee dat je voorafgaand aan het evenement de laatste bevestiging doorneemt en rekening houdt met de huidige regels.

Onze buitenlandse klanten die omwille van de sluiting van de grenzen niet in Zolder geraken kunnen, indien gewenst, hun circuitdag verplaatsen naar een latere datum.

Het enige dat hetzelfde is gebleven… having fun on track! Ik denk dat we allemaal niet langer kunnen wachten op die eerste kilometers op het circuit.. eindelijk terug de vrijheid op de motor in combinatie met circuitvriendschappen.

CU @ Zolder

Het Motorsportschool Team