Niveau 1

Altijd al gedroomd om met je motor op circuit te rijden maar je durft eigenlijk niet goed ? Dan is het niveau 1 jou op het lijf geschreven.

Tijdens een volledige dag op circuit brengen we jou de basisbeginselen bij van het sportief motorrijden. Dit alles uiteraard in de meest veilige omstandigheden.

We beginnen ‘s morgens met een briefing om ons daarna klaar te maken voor de eerste van in totaal 5 sessies circuitrijden. Deze circuitsessies worden afgewisseld met 3 theoriesessies waarbij de nadruk ligt op zitpositie op de motor, rijlijnen en remtechniek.

Alle circuitsessies worden steeds gereden onder begeleiding van 1 instructeur per groep van 10 rijders. Dit geeft ook de mogelijkheid aan de instructeurs om alvast wat individuele bevindingen te delen met de deelnemers aan het niveau 1.

Tijdens deze dagen laten we een gore tex pak dat aan elkaar geritst kan worden toe. Wij raden wel een lederen pak aan met rugbeschermer. Jeansbroeken worden niet toegelaten. De niveau 1 cursus is enkel toegankelijk voor motoren +500cc.