Private coaching

Zolder

Vanaf 2020 wil de Motorsportschool nog een stapje verder gaan in zijn programma van opleidingen.
Tijdens de dagen Niveau 2 en ART bieden we de mogelijkheid om private coaching te reserveren.

We vertrekken hier van onze zelfde basis die we al jaren toepassen nl beter, sneller en veiliger op circuit leren rijden.
Het voordeel van Private Coaching? Je hebt de mogelijkheid om de hele dag de instructeur volledig voor jou te hebben. Geen groepsdruk of angst om vragen te stellen. De instructeur kan alle focus op jou leggen en jij kan gedurende dag je problemen op het circuit aankaarten.
Dit maakt dat we meer kunnen bereiken in het verbeteren van je lijnen en zithouding.

Afhankelijk van je niveau werken we een programma af gedurende de dag. Of je nu 1.45 rijdt, of die magische grens van 2 minuten wil breken op Zolder, alles is mogelijk. Belangrijk is dat je aangeeft wat je doelen zijn.

Tijdens de dagen Niveau 2 / ART zitten we met een beperkte groep op het circuit waardoor we tijdens elke sessie plaats en tijd hebben om op verschillende punten te werken. Tijdens de 5 sessies van de dag bekijken we volgende punten:

  • Zithouding en bewegen op de motor
  • Kijktechniek
  • Bochtentechniek
  • Rijstijl
  • Acceleratie en remmen
  • Individuele vragen

De Private instructor heeft een camera ter beschikking op de motor die de sessies kan vastleggen. We kunnen je filmen terwijl we achter je rijden, of filmen terwijl we voor je rijden. Of we monteren de camera op jouw motor

Na elke sessie bekijken we beelden en gaan we dieper in op je vragen of problemen op het circuit.

De coaching kan je individueel boeken of samen met vrienden (max 3 personen per groep) en bedraagt 1.200 eur per dag.

Beeldmateriaal krijg je mee op het einde van de dag.

We voorzien voor de cursist een aparte plaats in de pitbox en water en lunch.

Je dient te beschikken over een lederen pak (één- of tweedelig) om deel te nemen. Wij raden wel het gebruik aan van een rugbeschermer.

Coaching onder de 1.40 op zolder wordt nog niet aangeboden.

Wil je andere dagen private coaching (bijvoorbeeld tijdens niveau 1+) gelieve hiervoor te mailen naar info@motorsportschool.com