Beste Circuitfanaten.

Na onze succesvolle opstart in mei vol blije gezichten is het nog eens tijd voor een korte update.
Onze eerste 5 dagen op het vernieuwde asfalt in Zolder hebben we samen met jullie veilig kunnen afsluiten.
De corona maatregelen zijn misschien soms lastig, maar we bedanken jullie allemaal om deze na te leven en voor het begrip dat we krijgen in deze lastige omstandigheden.

Wil je alle maatregelen nog eens nalezen, dan kan dit op www.msz-corona.be.

Belangrijk nieuws is dat we vanaf juni weer terug starten met de cursussen. Deze zullen we ook weer volgens een aantal corona maatregelen organiseren.
Nu vrijdag zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor onze ART cursus en de niveau 2 cursus. Onze BMW motoren zijn ingereden en klaar voor actie.
Heb je dus zin om je motor beter te leren beheersen of om nog sneller rond te gaan op circuit, schrijf je dan zeker in voor 1 van onze cursussen.

Na een succesvolle test op 28/5 voorzien we weer een donderdag voor de wedstrijdrijders, dit op 11 juni. Deze dag hebben beperkte groepen voor racers van max 35 rijders en een groep vrij rijders snel van max 50 rijders.

Er is ook een aparte groep voorzien voor de 300CC en Twin rijders.

De inschrijvingen voor deze dag lopen snel. Trainen in aanwezigheid van Kenny Foray (EWC BMW team) en Tim Eby (Piloot uit ons BMW IDM team) lijkt ons een unieke kans.

Vrijdag 12 juni was reeds volzet, door het verschuiven van onze E4F races zijn er hier terug plaatsen beschikbaar.

Wat nog altijd belangrijk is, is de tijdige betaling. Gezien er controle aan de ingang van het circuit zal gebeuren, zal je betaling dus tijdig binnen moeten zijn. Enkel rijders die ingeschreven zijn en betaald hebben zijn verzekerd van toegang tot het domein. Indien u niet over de nodige documenten beschikt zal u de toegang worden geweigerd !

We zien jullie graag verschijnen in Zolder voor een fantastische circuitdag!