Beste vriend(in)

 

Om te beginnen wil ik jullie graag het allerbeste wensen voor een spetterend 2022 met heel veel (veilige) circuitkilometers.

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, staan de data voor 2022 al online. Zelfs zonder deze newsletter is er al massaal geboekt wat ons toch een goed gevoel geeft. Er zijn, zoals in mijn vorige newsletter aangegeven, immers heel wat veranderingen op Circuit Zolder.

Dat we minder dagen met geluidsbeperking hebben, is zeker niet zo fijn maar anderzijds rijden we op deze dagen ook nog maar met 40 rijders op de baan. Dankzij de inspanning van Circuit Zolder en het veranderen van onze interne structuur hebben we er toch voor kunnen zorgen dat de prijsopslag binnen de perken bleef. Het feit dat onze klanten de afgelopen dagen massaal hebben ingeschreven, geeft aan dat het ook voor de meeste rijders aanvaardbaar blijft. We willen iedereen alvast bedanken voor de steun en toewijding.

BELANGRIJK!                                                                                                                                            

Voor de inschrijvingen van het vrij rijden maken we bij de inschrijving geen onderscheid meer tussen “snel” en “minder snel”. Belangrijk is wel dat je je rondetijd in Zolder ingeeft bij de inschrijving. De dag zelf delen we de snelste 40 rijders in in “snel” en de anderen in “minder snel”. Rijders die hun rondetijd in Zolder nog altijd niet weten, komen automatisch in “minder snel” terecht.

RACING: 

Onze racekalender zal normaal tegen half januari online komen. We blijven net zoals de afgelopen jaren de Zolder Sprint Series en de Zolder Short Endurance organiseren die elk 4 wedstrijden tellen en altijd op donderdag op Circuit Zolder gereden worden.

We wensen iedereen een fijne start van het nieuwe jaar en tellen af naar maart !

 

Sportieve groeten

 

Hans Van de Ven & het MSZ-team