Eerst en vooral willen we jou het allerbeste toewensen voor 2023. Naast een goede gezondheid toch vooral ook veel zon en veel crashvrije trackdays.

Jullie zijn er alvast keihard ingevlogen want op 4 dagen na zijn al onze 98dB dagen al volledig volgeboekt. Maar geen nood … ons aanbod is nog groot genoeg, dus we hebben nog plaats.

2023 is voor mij een bijzonder jaar want 30 jaar geleden, in 1993, ben ik begonnen met het organiseren van mijn eerste wedstrijden. In die tijd was circuitrijden nog helemaal niet wat het nu is. Ik reed de eerste wedstrijd die ik organiseerde gewoon mee met een Suzuki GSX-R 750 waar we de spiegels vanaf vezen en de lichten gewoon afplakten. De Suzuki stond op Michelins M59 Macadam waar ik ook nog eens 30.000 km mee op de weg reed… Om maar te zeggen dat het allemaal wel wat veranderd is sindsdien.

Dus brengen we een klein beetje nostalgie om 30 jaar ‘racen voor niet-licentiehouders’ te vieren en daarom organiseren we dit jaar THE ZOLDER 500 ! Een endurance-wedstrijd waarbij we in de voormiddag    3 uren training voorzien en in de namiddag een wedstrijd over 4 uren of 500 kilometer. Deze wedstrijd staat open voor IEDEREEN! Je hebt geen vergunning nodig. Gewoon inschrijven, betalen en knallen. It’s just for fun !

We hebben voor de gelegenheid het 30 jaar oude logo uit de kast gehaald en een beetje opgefrist. En het ziet er nogal spectaculair uit, vind ik zelf.

Dus aarzel niet en daag je circuitvrienden uit om eens een wedstrijdje samen te rijden.

CU @ Zolder

Hans Van de Ven en Team Motorsportschool Zolder

EXTRA

We zijn aanwezig op de Motorbeurs in Utrecht van donderdag 23 tot zondag 26 februari. Laat je gegevens achter bij onze instructeurs en maak kans op een dagje vrij rijden of op één van onze cursussen. Iedere dag wordt er een gelukkige winnaar gekozen. https://www.motorbeursutrecht.nl

Je kan ons ook terugvinden op de Garagesale van MRP. Deze vindt plaats op 27, 28 en 29 januari in de gebouwen van MRP aan de Industrieweg 2050 in Zonhoven. Laat je gegevens achter bij Sonja en maak ook hier iedere dag kans op een gratis circuitdag of cursusdag.