Beste Circuitfanaten

We hebben niet alleen hard gewerkt aan de lancering van het nieuwe seizoen onder de verstrengde coronamaatregelen. De Motorsportschool is ook volle gas bezig geweest met het bouwen van een vernieuwde website.
Deze website biedt de mogelijkheid voor klanten om gemakkelijker te boeken en te betalen, maar biedt ook ons als organisator de tools om onze communicatie naar jullie toe nog te verbeteren.

Een belangrijke opmerking hierbij is dat alle boekingen die in het oude systeem zijn gedaan, zijn opgeladen in deze nieuwe website. Met andere woorden, je login is nog steeds je email adres.
Je wachtwoord is om GDPR redenen niet overgezet en zal dus gereset moeten worden. Dit kan je gemakkelijk door op de login pagina je email adres in te vullen en aan te duiden dat je je wachtwoord vergeten bent. Hierdoor zal je een nieuw wachtwoord kunnen kiezen.

Hierna kan je best inloggen en even je profiel terug volledig aanvullen, zo beschikken we ook weer over de meest recente gegevens. Om alles volledig in te vullen moet je aanduiden in je profiel dat je een rijder bent.
Een nieuwe toevoeging is dat we hier al een veld hebben gemaakt om je rondetijd te vragen op Zolder. Via deze weg kunnen we de groepen beter indelen op voorhand!

We hebben veel zorg gestoken in de nieuwe website maar maken ons geen illusies.. er zullen hier en daar nog een paar aanpassingen moeten gebeuren. Ons volledig team probeert alle problemen zo snel mogelijk op te lossen. Bij vragen of problemen kan je steeds terecht op de info@motorsportschool.be. Hier hopen we uiteraard een beetje op jullie geduld.

Rest ons dus enkel te zeggen.. ga naar de homepage en kijk rond naar al wat we te bieden hebben

CU @ the racetrack

Team Motorsportschool