Headlines

MOTORSPORTJAAR 2019

Het motorsportjaar zat er al even op en nu loopt het jaar zelf ook stilaan op zijn einde. Dan mag ik 2 dingen doen … jou een schitterend eindejaar wensen en … de nieuwe motorsportschool kalender aankondigen.

Mocht je nog een kadooke zoeken voor de feestdagen dan kan je altijd via https://www.motorsportschool.be/cadeaubon.aspx een KADOOBON bestellen waarvan je de waarde zelf kan kiezen.

De MOTORSPORTSCHOOL kalender is sinds vandaag helemaal online. De website van de wedstrijden volgt spoedig maar ook hiervoor zijn de data reeds gekend. De reglementen worden nog een beetje geüpdatet zodat tegen het einde van het jaar alles klaar is.

Voor ZOLDER hebben we de eerste keer sinds lang een serieuze verhoging gekregen in de huurprijs wat maakt dat onze tarieven voor Zolder jammer genoeg duurder geworden zijn. We hebben het tot nu toe ieder jaar kunnen doen zonder of met een kleine prijsverhoging maar dit jaar zijn we genoodzaakt er wat meer bij te doen.

Voor diegene die niet kunnen wachten starten we het jaar met een VOORJAARSTRAINING in SPANJE op het gloednieuwe Circuit De Andalucia. Dit circuit ligt naast het oude circuit van Almeria. We gaan daar naartoe met het ganse Alpha Racing Van Zon BMW Team. Waar ook de testen zullen doorgaan van de nieuwe BMWS1000RR. We gaan naar Spanje van maandag 18 tot en met vrijdag 22 maart. Voor 5 dagen vrij rijden betaal je 595€. We kunnen ook het transport van je motor regelen ( € 399 ) en hotel aan €40 per nacht in half pension (****). Inschrijven kan via www.motorsportschool.com en verdere info via info@motorsportschool.be

Voor METTET werken we vanaf 2019 ook met transponders en tijdsregistratie. Je kan nu voor de dagen vrij rijden in Mettet ook inschrijven voor de groep ‘beginners’. 

Onze RACEKALENDER 2019 ziet er als volgt uit :   

Voorjaarstraining  ->   4/4   Voorjaarstraining

Short Endurance   ->   2/5 – 13/6 – 18/7 – 29/8

Van Zon Sprint      ->    23/5 – 4/7 – 22/8 – 19/9

Voor de ENDURANCE 4 FUN breiden wij ons aanbod aan toegelaten motoren uit naar 2009. Dus alle motoren ouder dan 10 jaar mogen meedoen aan dit kampioenschap. Verdere info volgt spoedig.

Kalender E4F  -> 7/6 ( Zolder ) 2/7 ( Zandvoort ) 27 en 28/7 ( Croix ) 20/9 ( Zolder )

 

Vanwege het ganse Motorsportschool Team een veilig en keifijn eindejaar !

 

En dat het maar snel maart is …

Bericht van 9/12/2018
Omschrijving Van Zon Sprint Series Club MET