Headlines

NEWS SEPTEMBER

De vakantie is bijna voorbij en dan kunnen we beginnen aan het laatste gedeelte van het seizoen. Mmmm klinkt precies raar…

Maar dat wil zeggen dat we er nog 2 maanden keihard tegenaan kunnen!

 

Om te beginnen op ZONDAG 2 SEPTEMBER tijdens een dagje VRIJ RIJDEN MET OPEN UITLATEN ! Er zijn hier nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Snel zijn is de boodschap. Let op … nog steeds gelden dezelfde regels in de Motorsportschool. U bent enkel zeker van deelname indien u ingeschreven bent EN ook betaald hebt.

 

Op DONDERDAG 6 SEPTEMBER hebben we weer een OPEN UITLATEN DAG samen met de Van Zon Sprint Series. Ben je een snelle vrij rijder ? Waarom eens niet een sprintrace rijden ? Voor de beginners hebben we in de CUP-groep een vliegende start. De SUPERCUP start uiteraard met de lichten zoals de grote jongens uit de MotoGP…

 

OP VRIJDAG 7 SEPTEMBER doen we een A.R.T cursus ( Advanced Riding Training ) en een cursus Niveau 2. Beide cursussen bieden veel circuittijd met instructie. Geen treintje rijden ofzo maar knallen onder begeleiding van een instructeur om zo je tijden gevoelig te verbeteren.

 

Op MAANDAG 10 SEPTEMBER en MAANDAG 24 SEPTEMBER hebben we 2 dagen de cursus Niveau 1 en 1+ in combinatie met vrij rijden. Op deze dagen rijden we met originele uitlaten of met dB-killers.

 

Onze laatste SHORT ENDURANCE in combin           atie met VRIJ RIJDEN OPEN UITLATEN wordt op DONDERDAG 27 SEPTEMBER gereden. Ook hier weer is de short endurance de ideale gelegenheid voor de snelle vrij rijders om eens wat raceervaring op te doen.

 

En op ZATERDAG 29 SEPTEMBER doen we er nog een weekenddagje VRIJ RIJDEN met originele uitlaten er bovenop. Ook hier weer de boodschap…wil je er nog bij wees dan snel !

 

En zeker niet vergeten te noteren in je agenda :

VRIJDAG 16 NOVEMBER – FEEST IN VERSUZ HASSELT met verloting van de BMW S1000RR !

Bericht van 27/08/2018
Omschrijving Van Zon Sprint Series Club MET