Headlines

Motorsportschool in Augustus

Beste vrienden,

 

Even een update voor de maand augustus. De zomer heeft wel enkele dagen verlof genomen maar voor het weekend komt het allemaal goed.

Op onze volgende circuitdag van aanstaande vrijdag 11 augustus zit het vrij rijden volledig vol maar hebben we in de cursus niveau 1 en niveau 1+ nog enkele plaatsen over. Reserveren kan nog via de site maar betalen doe je best ter plaatse.

Ook dit weekend in Mettet kan je helaas niet meer inschrijven. Alle plaatsen zijn al ingenomen. Voor wie deze keer te laat was … don’t blame us en betaal nu reeds voor ons Mettet-weekend in oktober.

En dan gaan we er een paar dagen tussenuit omdat dan de 24-Uren van Zolder op het programma staan.

We hernemen op donderdag 24 augustus met een dag open geluid. Het vrij rijden zit ook hier volledig vol. Inschrijven op de Van Zon Sprint kan nog wel.

Een dag later op vrijdag 25 augustus staat er een dag vrij rijden met niveau 1 en 1+ op het programma. En op maandag 28 augustus hebben we vrij rijden in combinatie met A.R.T. en Niv2. Op beide dagen zijn er nog plaatsen vrij.

Op maandag 4 september is er een promodag vrij rijden. 5 sessies van 20 minuten voor 100€. Hier vullen we nu de laatste plaatsen op.

Nog eens … en we kunnen het niet genoeg benadrukken. Je bent enkel zeker van je plaats als je ook betaalt. Inschrijven via de site is niet genoeg…!!

 

Sportieve groeten

Het Motorsportschool Team

 

 

Bericht van 9/08/2017