Headlines

2016 ... we're ready

2016 we’re ready !

 

Eerst en vooral willen wij nu al iedereen een prettige eindejaarsperiode wensen. Overdrijf nog eens goe ! Pak het er nog eens goe van want eenmaal de eindejaarsfeesten voorbij  kunnen we ons beginnen opmaken voor de start van een nieuw motorsportseizoen.              Bij ons jeukt het alvast al !

 

Ons huiswerk is voor het grootste deel af. Alle data voor Zolder, Mettet, Croix en Assen zijn ingevoerd. Jullie kunnen dus beginnen boeken.

 

Dit jaar geen vroegboekkorting maar wel enkele SUPERDEALS.

*/ We hebben voor dit jaar geen prijsverhogingen doorgevoerd…integendeel zelfs ! We hebben voor de meeste dagen vrij rijden en A.R.T de prijs zelfs lichtjes kunnen laten dalen.

*/ Om op te warmen doen we op zaterdag 19 maart al een dagje vrij rijden. Vroeg op het seizoen misschien maar 100€ voor 6 sessies is een echt lenteprijsje.

*/ Op donderdag 31 maart warmen de snelle jongens zich op. Tijdens deze voorjaarstraining in Zolder bieden we 5 sessies open uitlaten voor 125€ i.p.v. 140€

*/ MAD SATURDAYS : Dit jaar hebben we niet minder dan 5 zaterdagen (originele uitlaten) tijdens het seizoen. Normaal betaal je hiervoor 5 x €135 = 675€. Maar indien je voor 31 maart voor alle 5 dagen inschrijft en op voorhand betaalt, betaal je maar 555€ en krijg je op zaterdagavond 1 oktober een gratis BBQ met een biertje aangeboden. En als je dan zin hebt kan je meteen blijven om op zondag 2 oktober mee het seizoen af te sluiten.                          We hebben bovendien op alle zaterdagen ook een groep “beginners” voorzien.

*/ Onze speciale prijs voor Assen van 169€ blijft ook dit jaar behouden dankzij de steun van Repsol Oil.

 

KADOOBON ! Als je ook dit jaar weer niet weet wat je moet vragen als kerstkadoo stuur je iedereen die voor jou een pakske moet kopen maar door naar www.motorsportschool.be Zo kan hij/zij voor jou alvast een mooie kadoobon te kopen. Ze kunnen de waarde van de kadoobon overigens zelf bepalen.

 

De kalenders van de Van Zon Sprint Series, de Club MET en de No Budget Cup zijn inmiddels helemaal klaar. Voor de reglementen en de exacte prijzen is het nog even afwachten. Van zodra alles beschikbaar is worden de respectievelijke websites aangepast.

Club MET : www.clubmet.eu

No Budget Cup : www.nobudgetcup.be

Van Zon Sprint Series : www.motorsportschool.be

 

Met meer dan 60 circuitdagen op het programma belooft het weer een hectisch jaar te worden voor de crew van Motorsportschool Zolder. Maar we rekenen op jullie om er ook in 2016, samen met ons, weer een fantastisch circuitjaar van te maken.

 

 

 

MOTORSPORTSCHOOL ZOLDER TEAM NEWS

 

Stilstaan is achteruit gaan… en dus staan we niet stil.    

 

WELKOM WIM … Om onze BMW-klanten nog beter te kunnen bedienen komt Wim Van den Broeck het team van Motorsportschool Zolder vervoegen. Wim zal naast zijn aanwezigheid in de Advanced Riding Training vooral de technische ondersteuning aan BMW klanten op en naast het circuit voor zijn rekening nemen. Wim draait ondertussen al een jaar mee in het racing team en kent de BMW S1000RR van binnen en van buiten. Als ex-Belgisch Kampioen Supersport en ex-Wereldkampioen Endurance kan Wim zijn jarenlange ervaring als racepiloot ten dienste stellen van onze BMW-klanten.

 

Naast de activiteiten van Motorsportschool Zolder is er nog het RACING TEAM dat onder leiding staat van Werner (Daemen). Het team behoudt zijn officiële BMW-fabrieksstatus voor IDM Superbike waar we dit jaar, naast de Superbike titel, ook resoluut voor de Superstock titel gaan. BMW heeft uitdrukkelijk gevraagd om de Superstock titel terug naar Beieren te brengen dus dat gaan we dan ook doen ! Met Duitser Jan Buhn en de Oostenrijker Marco Nekvasil hebben we alvast 2 jonge wolven in huis gehaald om deze doelstelling te verwezenlijken.  De Franse ex-World Endurance Champion Mathieu Gines neemt de plaats in van Markus Reiterberger op de BWM S1000RR Superbike.

 

In 2016 schakelen we met Markus Reiterberger een versnelling hoger. De Motorsportschool Zolder-piloot zal met Werner aan zijn zijde in het BMW Althea Team zijn eerste volledig seizoen WORLD SUPERBIKE betwisten. Het eerste jaar zal voor Markus vooral een leerjaar zijn maar we verwachten toch hier een daar al een kleine uitschieter…                                         Thumbs up for Markus !

 

PIRELLI RACING VENDOR … Vanaf 2016 is Motorsportschool Zolder als officiële Pirelli Racing Service aanwezig op alle dagen van de Motorsportschool Zolder maar ook op alle races van de BeNeCup.  We zullen eerstdaags een speciale aanbieding brengen voor alle Pirelli rijders. Alle info m.b.t. Pirelli via peter.schepers@telenet.be

 

Tenslotte willen we jullie nog meegeven dat onze partner Damen Leathers ook dit jaar weer  een uniek aanbod heeft voor alle circuitrijders. Zowel pro’s als echte amateurs.

Je kan bij Damen Leathers een raceoverall op maat laten maken voor slechts €900. Een confectiepak zit ook in de aanbieding voor €600.

Alle info op www.damenleathers.nl

Bericht van 31/12/2015