Headlines

Nieuws 14-3

Beste vrienden,

De kop is eraf … we hebben een geslaagde circuitdag achter de rug. Het was een beetje fris ( zeker ’s morgens J ) maar iedereen heeft 5 sessies van een half uur kunnen rijden onder een stralend zonnetje en bij een middagtemperatuur van 10 graden. Op een 3-tal onschuldige schuivers na is iedereen mooi recht gebleven. Dus het was bijna perfect…

Alleen zaten we met een wrang gevoel dat er van de 180 aangemelde rijders toch maar 80 zijn komen opdagen. Achteraf gezien hadden die andere 100 natuurlijk ongelijk J

Maar hebben in aanloop naar het weekend toe toch wel wat klanten moeten ontgoochelen dat er geen plaats meer was om te rijden. Om dan de dag zelf met 100 beschikbare plaatsen te blijven zitten. En dat is niet leuk…

Dus gaan we dat voor 14 maar toch iets anders doen. De 180 klanten die nu zijn ingeschreven hebben tot volgende zaterdag 7 maart de kans om de betaling te doen van de 100€. Zij krijgen dan zoals anders de bevestiging per mail. Voor diegene die niet betalen komt hun reservatie te vervallen en wordt de plaats opgevuld door iemand anders. Dus vanaf 8 maart worden de inschrijvingen voor 14 maart terug geopend.

Op woensdag 11 maart beslissen we of de circuitdag doorgaat of niet.  Indien we beslissen dat de circuitdag niet doorgaat dan krijgt iedereen een waardebon van 100€. Deze zal voor u klaar liggen bij uw volgende circuitdag.

Maar het zal wel meevallen en ik ben ervan overtuigd dat we op 14 maart gewoon weer kunnen knallen ! Fingers crossed !

 

CU @ Zolder

Het Motorsportschool-team

Bericht van 2/03/2015


30 maart

Voor de circuitdag van 30 maart rekenen we 399€ maar dit is INCLUSIEF een set Pirelli-banden NAAR KEUZE !

Bericht van 5/01/2015


2015 ... here we come !

2015 … here we come !

 

2015 wordt een speciaal jaar voor ons. Het is immers exact 20 jaar geleden dat we onze eerste Club MET-koers organiseerden. En dat moeten we toch een beetje vieren want dat was eigenlijk de start van alles wat we nadien hebben georganiseerd. Dus af en toe een feestje en gratis pintjes zullen er dit jaar zeker bij zijn voor de mannen van de MET.

Voor jubileumfeestjes van de Motorsportschool moeten jullie nog 2 jaar wachten…

 

Maar eerst en vooral willen wij nu al iedereen een prettige eindejaarsperiode wensen. Eens die voorbij is kunnen we beginnen uitkijken naar de start van een nieuw motorsportseizoen.

Als je ook dit jaar weer niet weet wat je moet vragen als kerstkadoo stuur je iedereen die voor jou een pakske moet kopen maar door naar www.motorsportschool.be. Zo kan hij/zij voor jou alvast een mooie kadoobon te kopen. Ze kunnen de waarde van de kadoobon overigens zelf bepalen.

 

De kalender voor Zolder staat nog niet 100% op punt. Daarvoor moeten we het einde van deze week nog afwachten. Maar toch hebben we vanmorgen de data voor Mettet, Croix en Assen al online kunnen zetten. Hiervoor kan je al reserveren via www.motorsportschool.be of www.motorsportschool.nl

 

Voor de Motorsportschool-klanten uit het zuiden van het land is er vanaf 2015 eindelijk een volledige Franstalige structuur. Eric Hubert en zijn vrouwtje Sonja gaan er vanaf nu voor zorgen dat de Franstalige rijders in Motorsportschool Zolder extra in de watten worden gelegd.  Zij staan vanaf nu in voor de inschrijvingen en de ontvangst ter plaatse. Eric zal ook tijdens de wedstrijden van de Club MET, No Budget Cup en de Van Zon Sprint Series optreden als de “spokesman” van onze Franstalige piloten. Eric is in een niet zo ver verleden nog een paar keer Belgisch Kampioen proto 250cc geweest en kent dus de klappen van de racezweep…  Bovendien zal Bastien Mackels, in 2015 IDM- en WK Endurance Superbikepiloot  voor het racing team van Motorsportschool Zolder, de PR van de Motorsportschool Zolder blijven verzorgen.

Met dit 3-tal zullen de Franstalige klanten zich helemaal thuis voelen bij de Motorsportschool Zolder.

 

Net zoals vorig jaar doen we voor Mettet een eindejaarsactie : iedereen die voor 15 januari inschrijft en betaalt kan op een gewone weekdag in Mettet komen rijden voor 80€ i.p.v. 88€ ! Voor een weekenddag op 22 of 23 augustus betaal je 100€ i.p.v. 108€.

Voor het weekend in Croix-en-Ternois kan je voor 15 januari boeken à 90€ i.p.v. 100€.

 

 

 

 

 

Voor de circuitdagen in Assen kunnen we dit jaar uitpakken met een ONGELOOFLIJKE promotieprijs. Dankzij REPSOL MOTOROLIE kunnen we dit jaar onze circuitdagen aanbieden aan 169€ !! En nee … wij gaan daarvoor niet over naar 5 groepen zoals andere organisatoren wel doen, maar we blijven bij 4 groepen. Dus 6 sessies van 20 minuten of in totaal 120 minuten circuittijd. We hadden de voorbije jaren al het beste aanbod van de markt in Assen en dat wordt nu dankzij de oliedollars van REPSOL alleen maar NOG beter.

Deze superprijs is bovendien HET GANSE JAAR GELDIG !

Bovendien kunnen de houders van een Motorsportschool “expert rider”-licentie in Assen met de snelle groep de nieuwe ( en snelle ) Ruskenshoek rijden.

 

Wie komt in aanmerking voor de Motorsportschool “expert rider”-licentie ?

Iedereen die de voorbije jaren heeft deelgenomen aan de Van Zon Sprint Series, Club MET of No Budget Cup.

Of alle rijders die de cursus Niveau 2, Advanced Riding Training of Werner Damen Racing School met succes hebben gevolgd. Je hoeft voor deze licentie eigenlijk niets te doen. Als je je wil inschrijven voor de snelle groep in Assen maken we deze licentie voor jullie in orde.

 

De kalenders van de Van Zon Sprint Series, de Club MET en de No Budget Cup zijn inmiddels helemaal klaar. Voor de reglementen en de exacte prijzen is het nog even afwachten.

Club MET : www.clubmet.eu

No Budget Cup : www.nobudgetcup.be

Van Zon Sprint Series : www.motorsportschool.be

 

Zoals je merkt belooft het weer een heel druk seizoen te worden. Enerzijds is er voor ons het Motorsportschool-seizoen waarvoor er toch weer een 50-tal dagen op het programma staan.

Anderzijds voor het racing team waar we vanaf dit jaar de status van BMW-fabrieksteam hebben gekregen. Onder leiding van Werner zal het team dit jaar niet alleen het volledig IDM-seizoen betwisten maar ook het volledig WK-Endurance. En alsof dat niet genoeg is zal het team een BMW S1000RR Superbike klaarmaken voor Markus Reiterberger om 3 wild-cards te rijden in het kader van het WK Superbike.

Follow us on www.bmwracingteam.eu

 

Tenslotte willen we jullie nog meegeven dat onze partner Damen Leathers een uniek aanbod heeft voor alle circuitrijders. Zowel pro’s als echte amateurs.

Je kan bij Damen Leathers een raceoverall op maat laten maken voor slechts €900. Een confectiepak zit ook in de aanbieding voor €600.

Alle info op www.damenleathers.nl

 

 

Bericht van 15/12/2014