Headlines

NIEUWS SEPTEMBER

Beste vriend (in)

 

 Na 2 weken relatieve rust gaan we zo stilaan naar het einde van het seizoen. En omdat we donderdag hernemen met ons programma begint blijkbaar ook het mooie weer terug…

 

CLUB M.E.T. BLIND DATE

 We beginnen de maand september met onze Endurance volgende donderdag 4 september . Vorig jaar hebben we onze “M.E.T. blind date” voor het eerst georganiseerd en dat doen we dus dit jaar terug. De bedoeling om is onze snelle vrij rijders te laten proeven van de sfeer van de ME.T..

De ambiance van de vroegere M.E.T. is terug en meer en meer rijders vinden hun weg terug naar dit gezellig kampioenschap. Op onderstaande link kan je resultaten bekijken van de vorige wedstrijd. Dan merk je dat de “gemiddelde snelste rondetijd” van alle teams op 1’44 ligt. Wat ook niet echt overdreven is voor de snelle mannen onder de vrij rijders.

http://www.raceresults.nu/uitslagen//2014/Motorsportschool%20Zolder/Club%20MET%20-%20Megabikes%20-%202014-07-10/Club%20MET%20-%20Race.pdf

Bovendien hanteert de Club MET de “10 minuten regel” wat maakt dat alle teams verplicht 10 minuten in de pits moeten staan. Je hoeft dus geen snelwisselsystemen of een 10-koppige crew ! Gewoon doen wat je anders doet in het vrij rijden maar dan met minder rijders op de baan. Bovendien zijn de rijders die op de baan zitten rijden ongeveer allemaal even snel. Gewoon super leuk dus …

Wat moet je doen om je op te geven voor de “blind date” ? Gewoon een mailtje sturen naar info@motorsportschool.be met al je gegevens en je snelste rondetijd opgeven. Wij zoeken voor jou de ideale blind date. Let wel … het is gelijk een trio’ke want je rijdt met 3 rijders in een blind-date team. Prijs voor de blind-date is 225€ per rijder. Je krijgt hiervoor 7 uur circuittijd die je deelt met 3 rijders en je krijgt een box ter beschikking. Reglement op www.clubmet.eu

GEWOON DOEN … je zal er geen spijt van hebben !!

 

Wat doen we voor de rest nog in september ?

 Op maandag 8 september zitten we voor een dagje vrij rijden in Mettet. Donderdag 11 september hebben we een dagje sprint. De races voor de Van Zon Sprint Series die dag zijn reeds vol geboekt en voor het vrij rijden ( open uitlaten ) zijn we nu de laatste plaatsen aan het opvullen. De dag nadien op vrijdag 12 september doen we onze “Suprise Day”. Deze nieuwe dag op de kalender is een dag vrij rijden ( originele uitlaten ) met minimum 6 sessies van 20 minuten voor 95€ !

Cursusdagen doen we ook nog in september. Op maandag 15 en maandag 29 september organiseren we nog cursussen Niveau 1 en Niveau 1+. Op vrijdag 26 september tekenen Werner Damen en Bastien Mackels weer present voor de Advanced Riding Training en Niveau 2.

En op donderdag 26 september is er nog een dagje vrij rijden met open uitlaten ( 6 sessies van 20 minuten voor 145€ )

 

* NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW *

 Op zaterdag 4 oktober sluiten we het seizoen af met een nieuwe vrij rijden dag op de kalender.     We rijden die dag minstens 6 sessies van 20 minuten (met originele uitlaten) en we rekenen daar 140€ voor.

’s Avonds hebben we voor alle vrij rijders nog een verassing in petto in de OTO-BAR…!!

 

*E XTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA * EXTRA *   

 Dit weekend op 30 en 31 augustus worden op Circuit Zolder de 24-Uren voor auto’s gereden. Als trouwe partner van Circuit Zolder mag Motorsportschool Zolder 5 x 2 tickets weggeven voor dit leuke evement. Wat moet je doen ? Gewoon een mailtje sturen naar info@motorsportschool.be en we leggen voor de eerste 5 klanten die reageren 2 kaartjes klaar in het Welcome Center. Als je bij de gelukkige bent krijg je per retour een bevestiging van ons secretariaat.

 

CU @ Zolder & Mettet

 

Het Motorsportschool Team

 

 

Bericht van 28/08/2014