Headlines

news mei 2015

Effe pauze in de kalender van de Motorsportschool betekent niet dat we ondertussen stil zitten…

Binnen een week zijn Circuit Zolder en Motorsportschool gastheer voor het SUPERBIKE*IDM kampioenschap. De sterren van het IDM zijn vorig weekend aan hun seizoen begonnen en staan in Zolder dus voor hun 2de confrontatie. Met enige trots kunnen we nog eens zeggen dat de eerste 2 wedstrijden gewonnen werden door Markus Reiterberger van het team van Motorsportschool Zolder. Dit jaar is het team, onder leiding van Werner, gepromoveerd tot echt fabrieksteam van BMW AG en dat heeft dus meteen zijn vruchten afgeworpen. Spijtig genoeg is Bastien Mackels nog steeds niet hersteld van zij val in Zolder en dus zal Markus de kleuren van het team alleen moeten verdedigen. Hij zal zijn handen vol hebben met Max Neukircher en Damien Cudlin op de nieuwe Yamaha R1. En de Italianen van het 3D Team met Forès en Lanzi zullen er alles aan doen om hun nederlaag in Lausitzring uit te vegen met een klinkende overwinning in Zolder. Het zal zeker vuurwerk geven…

Wil je van dichtbij meemaken hoe deze toppers flirten met de 1’30” grens in Zolder ? Tickets zijn verkrijgbaar via www.superbike-idm.de

IDM VIP ACTIE

Wie zich tussen vandaag en volgende week woensdag inschrijft voor een circuitdag en ook de betaling in orde maakt, maakt meteen kans op een VIP-arrangement tijdens IDM Zolder.         De winnaar wordt bekend gemaakt via onze Facebookpagina !

Verder geven we nog 5 x 2 gewone toegangstickets weg.

En hoe zit het ondertussen met de Motorsportschool ?

De eerstvolgende dagen zijn volledig volgeboekt. Assen 12 en 13 mei zit vol. Het vrij rijden met open uitlaten in Zolder op 21 mei ook.

Voor Mettet op 22 mei zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

Vrij rijden voor beginners op pinkstermaandag 25 mei is volzet. In het vrij rijden “snel” en “minder snel” vullen we nu de laatste plaatsen op.

Op vrijdag 29 mei ( niv2 en A.R.T. ) en maandag 1 juni ( Niv 1 en 1+ ) zijn er nog cursussen gepland. Er zijn nog een paar plaatsen vrij in het vrij rijden op deze 2 dagen.

En dan zitten we alweer in juni en volgt de volgende newsletter…

Bericht van 7/05/2015