Headlines

BELANGRIJK NIEUWS 1 MEI

VRIJ RIJDEN VRIJDAG 1 MEI

 

Door uitzonderlijke omstandigheden op Circuit Zolder zijn we genoodzaakt de circuitdag van vrijdag 1 mei te verplaatsen naar (pinkster)maandag 25 mei. We moeten ons hiervoor verontschuldigen maar kunnen niet anders. Ook voor ons is dit een heel werk om de meer dan 200 inschrijven rijders om te boeken naar een andere dag.

Gelukkig is 25 mei ook een feestdag…dus op zich valt dit wel mee.

 

Rijders die zijn ingeschreven op 1 mei en ook al betaald hebben dienen zo snel mogelijk aan te geven welke optie ze kiezen : 

-          hun circuitdag verplaatsen naar maandag 25 mei

-          hun circuitdag verplaatsen naar een andere dag

-          hun circuitdag annuleren en terugbetalen

 

Laat per mail VOOR 15 APRIL weten welke optie je kiest door te mailen naar info@motorsportschool.be ( B ) en info@motorsportschool.nl ( NL )

 

Rijders die nog niet betaald hebben voor 1 mei kunnen zich, indien gewenst, gewoon inschrijven voor 25 mei en betalen.

Bericht van 1/04/2015


NEWS APRIL

De kop is er weer af maar het weer wil nog spijtig genoeg nog niet echt mee … maar ja … het kan dan alleen maar beter worden hé !

Wat staat er de komende weken allemaal op ons programma ?

Nu maandag 30 maart organiseren we de PIRELLI DAY. Op deze dag kan je komen rijden op uitnodiging van Pirelli en ze hebben daarvoor een leuke aanbieding : 399€ voor een circuitdag inclusief een setje banden naar keuze. Als je weet dat een setje Pirelli slicks tegenwoordig evenveel kost krijg je er met andere woorden een circuitdag gratis bij. Daarbovenop maak je nog kans op een VIP-weekend WK Superbike Assen en is er voor iedereen een ontbijtje voorzien en een Pirelli surprise pakket.                                                                                                                                                                     Wil je dit allemaal niet dan kan je voor 113€ gewoon een dag komen circuitrijden. We voorzien maandag 8 sessies van 30 minuten !  INSCHRIJVEN KAN PER UITZONDERING OOK TER PLAATSE !

Donderdag 2 en donderdag 9 april kan je komen vlammen met open uitlaten. Op beide dagen zijn er nog plaatsen beschikbaar.

Vrijdag 10 en zaterdag 11 april mag je ook komen vlammen maar met db-killer. Voor zaterdag 11 vullen we nu de laatste plaatsen op. Zondag 19 april kan je ook komen maar alleen als je reeds ingeschreven en betaald hebt want deze dag zit inmiddels VOLLEDIG vol !

Dan gaan we bijna voor een volledig week naar Assen. Op maandag 20 april ( DIT IS NIEUW ! ) mogen er 30 Motorsportschool Pirelli-rijders naar Assen om deel te nemen aan de Pirelli Day daar. De dag na het WK Superbike blijven de Italianen in Assen en wij bieden, in samenwerking met hen, aan 30 van onze klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan deze circuitdag. Je betaalt maar 150€ voor 5 sessies. De voorwaarde is wel dat er Pirelli banden op je motor liggen.                               Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 slaan we onze tentjes zelf op in Assen voor vrij rijden, No budget Cup en Club MET. De trainingen van vrijdag 24 en zaterdag 25 april zijn volledig uitverkocht. Enkel op donderdag 23 april zijn er nog een paar plekken vrij om te vrij rijden of te trainen.

Maandag 27 april is de paddock van Circuit Zolder dan weer voorbehouden aan motoren met een nummerplaat. Inderdaad … niet ingeschreven motoren zijn tijdens onze ULTIEME CIRCUITDOOP verboden in Zolder. De instructeurs van Motorsportschool Zolder en de mannen van Motorrijder Magazine ontfermen zich dan over de “first-timers” in Zolder. Alle soorten motorfietsen van enduro’s tot maxi-scooters zijn dan toegelaten. Alle circuitsessies worden gereden onder begeleiding !!             De mannen van Motorsportschool Zolder zorgen voor een goede theoretische uitleg.

We sluiten de maand april af in Mettet met een circuitdag op donderdag 30 april. Voor een mooi prijsje van 88€ kan je hier 6 keer 20 minuten vlammen. We verdelen de deelnemers over 4 groepen van snel tot beginners.

Bericht van 29/03/2015